FinansWatch

Saxo Bank køber Euroinvestor

Efter i to år at have siddet med en tredjedel af Euro-investoraktierne i lommen køber Saxo Bank sig nu op til lige under 70 pct. - og byder dermed også på resten af aktierne

Saxo Bank har øget sin ejerandel i Euroinvestor til 69 pct. af det børsnoterede website. Dermed har banken taget kontrol med selskabet og er forpligtet til at give et overtagelsestilbud til de resterende aktionærer.

Det vil komme inden for fire uger, oplyser Euroinvestor i en fondsbørsmeddelelse. Men hensigten er at lade Euroinvestor.com fortsætte som selvstændigt selskab noteret på børsen i København, oplyses det.

Ekspansion

Saxo Bank har købt aktierne fra JCA Holding og Søren Alminde Holding til en kurs på 15 kr. pr. aktie. Aktien lukkede fredag i 11,10 kr.

Banken "ønsker fremadrettet at fokusere på yderligere produktudvikling såvel som udnyttelse af selskabets internationale ekspansionsmuligheder", skriver Euroinvestor i fondsbørsmeddelelsen.

Saxo og Euroinvestor.com har samarbejdet siden begyndelsen af 2009, da banken købte 33,5 pct. af selskabet.

Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

AP Pension fyrer 11 medarbejdere

I et forsøg på at spare fyrer AP Pension 11 medarbejdere mens 32 opslåede stillinger bliver fjernet. Det sker tre uger efter, selskabet annoncerede et ansættelsesstop.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs