FinansWatch

Thulesen Dahl: Bankerne må selv rydde op

Hvis man ændrer ved Bankpakke III, giver man banksektoren det indtryk, at politikerne igen vil træde til, hvis der er problemer. Og sådan går det ikke, lyder det fra DF's Kristian Thulesen Dahl, der får opbakning fra Brian Mikkelsen. (Opdateret 17:30).

Der bliver ikke rørt ved Bankpakke III - ellers tror bankerne bare, at de kan få hjælp fra politikerne i tide og utide. Sådan lyder ordene fra finansordfører Kristian Thulesen Dahl (DF) efter et timelangt møde mellem forligspartierne bag bankpakkerne.

"Der er ikke lagt op til ændringer i Bankpakke III. Der skal være ro omkring tingene - og det er samtidig et budskab til banksektoren om, at når der er ting, der ikke er, som de skal være, så må man selv rydde op. Der skal være en egeninteresse for at rydde op - hvis vi som politikere signalerer, at vi er klar til at hjælpe hele tiden, vil sektoren ikke have nogen egeninteresse i at rydde op. Men det har vi gudskelov fået slået fast i dag, at der skal være," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs