FinansWatch

Omfattende undersøgelse af Finansiel Stabilitet

Rigsrevisionens undersøgelse af Finansiel Stabilitet omfatter også oprydningsselskabets statsgaranti på 13,5 milliarder til Amagerbanken, det fremgår af oplægget fra Rigsrevisor Henrik Otbo.

Foto: ESKESTAD MIK

Statens oprydningsselskab for krakkede banker bliver endevendt de kommende måneder. Det fremgår af det oplæg til en undersøgelse af Finansiel Stabilitets ageren, som Rigsrevisor Henrik Otbo netop har præsenteret for de politisk udpegede statsrevisorer.

Undersøgelsen er kommet i stand efter lang tids debat om Finansiel Stabilitets behandling af de kunder, der er havnet under oprydningsselskabets vinger via en af de ni krakkede banker, der er overtaget de senere år. Siden er de kritiske røster forstærket i forbindelse med Amagerbankens krak kun få måneder efter, at banken havde modtaget en statsgaranti på 13,5 milliarder kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs