FinansWatch

For godt til at være sandt

Baseball-klubben The Mets og storbanken JPMorgan Chase er kommet i centrum i sagen om storsvindleren Bernie Madoff. Selv retter han fra fængselscellen skytset mod bankerne.

Foto: DAVID KARP

Hundreder af investorer tog år efter år med glæde imod det store udbytte, som de fik udbetalt efter at have sat større eller mindre dele af deres formuer i Bernard L. Madoffs fonde. Pengene kom med stor præcision indtil december 2008, da finansmandens imperium faldt sammen som et korthus.

Mere end to år senere er det fortsat en af Madoff-skandalens uløste gåder, hvordan ikke alene den troskyldige enke, men også erfarne investorer kunne lade sig snyde af den mest primitive form for bedrageri, hvor nye indskud blev brugt til at udbetale udbytte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs