FinansWatch

Tryg: Stine Bosse skal have mere tid til familien

Det er et ønske om mere tid til familie og bestyrelsesarbejde, der har ført til Stine Bosses farvel til Tryg, lyder det fra selskabet.

Det er ønske om mere tid til familien, og til at bestyrelsesarbejde, der fører til Stine Bosses fratrædelse fra Tryg. Det forklarer talsmand Troels Rasmussen overfor FinansWatch.

"Vi sender en uddybende meddelse ud snart. Men fratrædelsen drejer sig grundlæggende om, at Stine ønsker mere til familien, og til sit bestyrelsesarbejde for andre virksomheder. Vi har ikke mere at sige i forhold til Trygs egne forhold lige nu," siger Troels Rasmussen til FinansWatch.

Hårdt år for Tryg

I Stine Bosse-biografien 'Det handler om at turde' nævnte Stine Bosse netop, at hun inden for nogle år ville trække sig tilbage for at hellige sig bestyrelses- og velgørendhedsarbejde.

Tryg var blandt de finansaktier, der faldt mest i 2010, hvor topchef Stine Bosse flere gange har måttet skuffe markedet med nedjusteringer. Senest har sommerens voldsomme skybrud og en højesteretsdom om arbejdsskadeerstatning tvunget topchefen til at skuffe investorerne. I alt faldt Trygs aktiekurs med 24,9 pct. i 2010. Ærkerivalen Topdanmark er i samme periode steget med 4,9 pct.

"Det er efter grundig overvejelse, jeg er kommet frem til min beslutning. Jeg ønsker at have mere tid til andre opgaver i fremtiden og til min familie. Jeg har gennem de seneste år fået mange henvendelser om at deltage i bestyrelsesarbejde, og det vil jeg nu gerne have mere tid til. Tryg har fået det bedste af mig i mange år, og jeg har haft det privilegium at stå i spidsen for en helt fantastisk virksomhed," siger Stine Bosse i en pressemeddelelse.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs