FinansWatch

Regnskab: SEB-koncernen overgår forventningerne

Analytikere havde forventet et resultat på den primære drift i omegnen af 4 mia. svenske kroner. De forventninger overgik SEB da man nåede op på 4,4 mia. svenske kroner i årets første kvartal.

Sammenligner man koncernregnskabet med det foregående kvartal – fjerde kvartal af 2010 – så har SEB oplevet et fald på 6 pct. i nettorenteindtægterne og 10 pct. i nettogebyrindtægterne.

Omvendt kan man også drage en sammenligning der går et år tilbage, således at det er første kvartal af 2010 der bliver sat overfor selvsamme kvartal af 2011. Gør man det, ser SEB-koncernregnskabet mere positivt ud. I dette års første kvartal nåede bankens nettorenteindtægter således op på 4,3 mia. svenske kroner hvilket er en forbedring på 20 pct. i forhold til året før.

Også nettogebyrindtægterne oplevede fremgang på årsbasis og landede i årets første kvartal på 3,5 mia. svenske kroner, hvilket er en fremgang på 10 pct. i forhold til samme periode 2010.

På trods af de gode takter er koncernens nettoresultat dalet med 25 pct. i forhold til det foregående kvartal og SEB forlader dermed første kvartal med et nettoresultat på 2,6 mia. svenske kroner.

SEB melder om fremgang i Danmark

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs