SEB melder om fremgang i Danmark

Satsningen på de større danske erhvervsvirksomheder får æren for en fremgang på 9 pct. på bundlinjen.

Det fremgår af en yderst sparsom regnskabsmeddelelse fra SEB i Danmark. Her melder landechef Peter Høltermand om et driftsresultat i første kvartal 2011 på 260 mio. kr. Det svarer til en fremgang på 9 pct. i forhold til samme periode året før.

”Det gode kvartalsresultat er primært drevet af en fremgang i Merchant Banking divisionen, der indeholder SEB's corporate- og investment bank aktiviteter. Bag denne fremgang ligger en vækst i indtjeningen på vores trading-relaterede aktiviteter og en forøgelse af forretningsomfanget med de større danske erhvervsvirksomheder,” lyder det fra Peter Høltermand i pressemeddelesen.

Investeringer bærer frugt

”Det er med stor tilfredshed, at vi kan notere, at de investeringer, vi har foretaget i at udbygge vore relationer med de større danske erhvervsvirksomheder, bærer frugt. Vi oplever både en fin tilgang af nye kunder samt en udbygning af samarbejdet med eksisterende kunder, og vi har en stærk tro på, at denne positive udvikling vil fortsætte igennem resten af 2011,” står der endvidere.

Af det svenske moderselskabs regnskab fremgår det, at driftsresultatet er på grund udviklingen i valutakurserne er faldet fra 318 mio. svenske kr. til 309 mio. svenske kroner. Omsætningen er faldet med 2 pct. til 708 mio. svenske kroner, mens udgifterne er steget med 1 pct. til 384 mio. kr.

SEB i Danmark står for 7 pct. af den samlede omsætning i SEB-koncernen.

Regnskab: SEB-koncernen overgår forventningerne

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også