FinansWatch

Nykredit vil skubbe på grøn omstilling i landbruget med tre initiativer

Forenet Kredit er med i kulisserne i tre nye tiltag, som Nykredit vil lancere for at bidrage til klima- og bæredygtighedsindsatsen i landbruget.

Forenet Kredit afsatte sidste år 200 mio. kr. til grønne tiltag hos Nykredit og Totalkredit. | Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Med økonomisk støtte fra hovedejeren Forenet Kredit sætter Nykredit tre skibe i søen, som skal hjælpe den grønne omstilling i landbruget på vej. Det skriver Nykredit i en pressemeddelelse.

Det ene initiativ er en forlængelse af mere fordelagtige vilkår til finansiering af maskiner, som bidrager til den grønne omstilling. Tiltaget blev skudt i gang i 2020 med en økonomisk ramme på 500 mio. kr., og de penge var brugt ved udgangen af andet kvartal i år. Nu afsættes der så 500 mio. kr. mere til formålet, som vil blive sat i spil fra begyndelsen af 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nykredit betaler erstatning til swapkunder

Der blæser nye vinde hos Nykredit, når det kommer til en lang række kunder med en renteswap. Finanskoncernen udbetaler erstatning til kunderne for de tab, som Nykredit selv har påført dem.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs