FinansWatch

Forenet Kredit lægger penge til grønt initiativ fra Totalkredit

Energiforbedringer af boliger er i centrum for nyt tilbud, som Totalkredit sætter på hylderne, og som Forenet Kredit har finansieret. Totalkredit har ikke en selvstændig ambition om at låne flere penge uge på baggrund af initiativet.

Pernille Sindby (tv) og Louise Mogensen er direktør for hhv. Totalkredit og Forenet Kredit. | Foto: Ricky John Molloy

Det er med ambitionen om mere klimavenlige bygninger, at Totalkredit sætter gang i initiativet Totalkredit Energitjek, hvor kunder kan få tilskud til et besøg fra en energikonsulent.

Pengene til projektet kommer fra Forenet Kredit, der ejer omkring 79 pct. af Nykredit, som Totalkredit er en del af. Forenet Kredit øremærkede i efteråret 200 mio. kr. til grønne initiativer, og det er som led i de ambitioner, at det nye initiativ skal ses.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs