FinansWatch

Pensionsmægler: Stor interesse for at placere frie midler

Hos pensionsmæglerselskabet Willis Towers Watson oplever man stor interessere for, at kunderne kan placere frie midler hos pensionsselskaberne.

Med en høj fast rente og en sikkerhed for opsparingen ved store indskud er placering af frie midler i pensionsselskaber blevet et populært alternativ til eksempelvis aktier. Ifølge Finans oplever pensionsmæglerselskabet Willis Towers Watson stor interesse for netop den type af investering for kunder, der ønsker at placere frie midler – dog minimum 500.000 kr.

Hos AP Pension har man i år åbnet op for denne type af indskud. AP’s kontorente er på 3 pct., og pengene kan maksimalt stå hos AP i fem år.

” Vi ser en hel del interesse for at placere frie midler og venter stigende aktivitet sidst på året. Vi har taget imod tocifrede millionbeløb i enkeltindskud. Kunderne får vi via pensionsmæglerne,” siger adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, til Finans.

Også SEB Pension og Topdanmark har lignende ordninger. Hos SEB Pension er kontorenten i år 3,25 pct., og her kræver man, at kunden har en pensionsopsparing i selskabet, og at investeringen er langsigtet på minimum fem år. Trækkes pengene ud før, bliver afkastet reduceret med et kursværn. Topdanmark kører med en kontorente på 2,75 pct., og her er pengene bundet i fem år.

Pensionsselskaber frygter stor rådgivningsopgave ved nyt udspil

Tilsyn: Pensionskunder mangler rådgivning ved digitalt risikoskift

Valg af pensionsselskab afgør i høj grad opsparingsprodukt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere