FinansWatch

Trods bekymret minister håber brancheorganisation på nul ændringer af pensionsprodukter

Pensionister i pengenød: Det undrer ikke brancheorganisation F&P, at erhvervsminister Simon Kollerup (S) beder Finanstilsynet om at se nærmere på, om reglerne trænger til en opdatering, så danske pensionister kan føle sig trygge i pensionstilværelsen. Alligevel håber vicedirektør Jan V. Hansen ikke, at et nærstudie vil føre ændringer med sig.

Vicedirektør i brancheorganisation F&P, Jan V. Hansen, forventer ikke, at pensionsbranchen står overfor produktregulering til trods for, at erhvervsministeren er bekymret for pensionisternes tryghed. | Foto: PR/Forsikring & Pension

At Erhvervsminister Simon Kollerup (S) nu beder Finanstilsynet om at granske trygheden for danske pensionister med udbetalinger fra et markedsrenteprodukt, vækker ingen undring hos brancheorganisationen F&P.

For allerede på branchens årsmøde i november 2021 meldte Simon Kollerup, at han ønskede en ” åben diskussion” om, hvad der udgør det gode pensionsprodukt. En udmelding, der trækker tråde tilbage til en konference, Finanstilsynet afholdt i 2017 med titlen ”pension, når garantierne forsvinder”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs