FinansWatch

Akademikerpension står klar med kaffe på kanden hvis arkitekters pensionskasse banker på døren

Stiller af forslag om at undersøge, om Pensionskassen Arkitekter & Designere skal finde et nyt fællesskab at være en del af, peger bl.a. på Akademikerpension som ny legekammerat – en tanke, som direktør ikke afviser. De to parter har tidligere været i samme båd frem til en skilsmisse, der blev meldt ud i 2015.

Jens Munch Holst er adm. direktør for Akademikerpension og var også en del af selskabet – dengang med navnet MP Pension – i tiden omkring opbruddet i Unipension. | Foto: Peter Hove Olesen

Ved seneste generalforsamling vedtog et flertal hos Pensionskassen Arkitekter & Designere et forslag om at foretage et såkaldt markedstjek. Det skal afdække, hvilket pensionsfællesskab der er det rette for pensionskassen fremover.

I dag er pensionskassen en del af Sampension-fællesskabet. Mads Gudmand-Høyer, som er blandt stillerne af forslaget og er medlem af pensionskassens bestyrelse, som ikke støttede forslaget, vil ikke konkludere på forhånd, hvad markedstjekket skal vise. Men nogle tanker har han og de øvrige forslagsstillere gjort sig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs