FinansWatch

Flertal i pensionskasse sætter medlemskab af Sampension-familien til debat

Et flertal ved generalforsamlingen i Pensionskassen Arkitekter & Designere – tidligere Arkitekternes Pensionskasse – gik uden om bestyrelsen og vedtog et forslag om at undersøge, om Sampension-fællesskabet fortsat er det rigtige sted at høre hjemme. Forslaget bunder bl.a. i klimaaspørgsmål.

Sampension Livsforsikring er hovedejer af Sampension Administrationsselskab med en ejerandel på 88 pct. ISP Pension ejer 6 pct., mens Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og Pensionskassen Arkitekter & Designere begge ejer 3 pct. | Foto: PR/Sampension

Pensionskassen Arkitekter & Designere bør undersøge, om Sampension-fællesskabet fortsat er det rigtige hjemsted for pensionskassen. Sådan lød det fra et flertal af medlemmerne, som stemte ved pensionskassens seneste generalforsamling.

Forslaget blev stillet af knap 150 medlemmer af pensionskassen, og de ønsker med forslaget at ”etablere en dialog i bestyrelserne, blandt medlemmerne og i vores faglige organisationer” af ”hvilket pensionskassesamarbejde (der) er det rette” for pensionskassen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs