FinansWatch

Tre kommercielle pensionsselskaber i vækstkamp ved "Årets Finansvirksomhed"

30. maj kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. Når det gælder pensionsbranchens vækstpris, har tre kommercielle pensionsselskaber sat sig på nomineringerne. Se alle nomineringerne inden for pension her.

Danica og topchef Per Klitgård er blandt de nominerede til Årets Finansvirksomhed Foto: PR

Hvilket pensionsselskabet leverede den bedste finansielle præstation i 2017, og hvilket selskab har over tid haft den mest iøjnefaldende vækst?

De spørgsmål besvares, når FinansWatch i samarbejde med EY 30. maj kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2017.

Det sker på konferencen "Årets Finansvirksomhed", hvor der desuden vil være en række aktuelle oplæg fra ind- og udland. Konferencen afholdes på Nimb i Tivoli.

I kategorien pensionsselskaber indgår de største pensionsselskaber målt på præmieindbetalinger. Herunder er de nominerede.

Årets pensionsselskab – kommercielle selskaber

Den overordnede pris er opdelt på kommercielle selskaber og arbejdsmarkedspensionsselskaber.

Prisen til de kommercielle selskaber gives på baggrund af selskabernes nøgletal for afkast, indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres omkostningsniveau. Pensionsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2017 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Danica Pension
  • Nordea Liv & Pension
  • Topdanmark Livsforsikring

Årets pensionsselskab – arbejdsmarkedspensionsselskaber

Prisen til arbejdsmarkedspensionsselskaberne gives på baggrund af selskabernes nøgletal for afkast samt for deres omkostningsniveau. Pensionsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2016 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Industriens Pension
  • Lægernes Pension
  • Pædagogernes Pension

Årets pensionsselskab – vækst

Prisen gives på baggrund af pensionsselskabernes vækst i indtægter. Selskaberne opnår point både for det seneste års vækst og for væksten over en længere årrække.

De nominerede er:

  • Danica Pension
  • Nordea Liv & Pension
  • Topdanmark Livsforsikring

Læs mere om konferencen Årets Finansvirksomhed og tilmeld dig her:

http://insight.finanswatch.dk/arrangementer/2018/aarets-finansvirksomhed-2018/

Her er de nominerede forsikringsselskaber til "Årets Finansvirksomhed"

Her er de nominerede banker til "Årets Finansvirksomhed"

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Jyske Realkredit fortsætter udlånsvæksten

Udlånet vokser fortsat hos Jyske Banks realkreditselskab. Frasalget af domicilet i Lyngby i andet kvartal kan dog ikke redde halvårets bundlinje, som lander 30 pct. lavere end for et år siden som følge af nye nedskrivningsregler i første kvartal.

Jyske Bank afleverer lavere indtjening end analytikerne forventede

Jyske Bank kom ud af årets andet kvartal med en mindre indtjening og færre gebyrindtægter, end analytikerne havde forventet. Kvartalet er dog bedre end samme kvartal sidste år. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet igangsætter Silkeborg-banken et stort aktietilbagekøbsprogram. (Opdateret.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere