FinansWatch

Her er de nominerede forsikringsselskaber til "Årets Finansvirksomhed"

30. maj kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. Når det gælder hovedprisen blandt forsikringsselskaberne, skal to kæmper slås med vestjysk udfordrer.

Jørgen Ladekjær, adm. direktør i Vestjylland Forsikring Foto: PR

Hvem klarede sig overordnet bedst blandt forsikringsselskaberne i 2017, og hvilket selskab er set over tid branchens frontløber på vækst?

De spørgmål afgøres, når FinansWatch 30. maj i samarbejde med EY kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2017.

Det sker på konferencen "Årets Finansvirksomhed", hvor der desuden vil være en række aktuelle oplæg fra ind- og udland. Konferencen afholdes på Nimb i Tivoli.

I kategorien forsikringsselskaber indgår de 20 største forsikringsselskaber målt på bruttopræmieindtægter. Herunder er de nominerede.

Årets forsikringsselskab

Den overordnede pris gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2017 og for udviklingen i forhold til tidligere år. De nominerede er:

  • Topdanmark
  • Tryg
  • Vestjylland Forsikring

Årets forsikringsselskab: vækst

Prisen gives på baggrund af forsikringsselskabernes vækst i indtægter. Selskaberne opnår point både for det seneste års vækst og for væksten over en længere årrække. De nominerede er:

  • Købstædernes Forsikring
  • LB Forsikring
  • NEM Forsikring

Læs mere om konferencen Årets Finansvirksomhed og tilmeld dig her.

http://insight.finanswatch.dk/arrangementer/2018/aarets-finansvirksomhed-2018/

Her er de nominerede banker til "Årets Finansvirksomhed"

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere