FinansWatch

Her er de nominerede forsikringsselskaber til "Årets Finansvirksomhed"

30. maj kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. Når det gælder hovedprisen blandt forsikringsselskaberne, skal to kæmper slås med vestjysk udfordrer.

Jørgen Ladekjær, adm. direktør i Vestjylland Forsikring Foto: PR

Hvem klarede sig overordnet bedst blandt forsikringsselskaberne i 2017, og hvilket selskab er set over tid branchens frontløber på vækst?

De spørgmål afgøres, når FinansWatch 30. maj i samarbejde med EY kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2017.

Det sker på konferencen "Årets Finansvirksomhed", hvor der desuden vil være en række aktuelle oplæg fra ind- og udland. Konferencen afholdes på Nimb i Tivoli.

I kategorien forsikringsselskaber indgår de 20 største forsikringsselskaber målt på bruttopræmieindtægter. Herunder er de nominerede.

Årets forsikringsselskab

Den overordnede pris gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2017 og for udviklingen i forhold til tidligere år. De nominerede er:

  • Topdanmark
  • Tryg
  • Vestjylland Forsikring

Årets forsikringsselskab: vækst

Prisen gives på baggrund af forsikringsselskabernes vækst i indtægter. Selskaberne opnår point både for det seneste års vækst og for væksten over en længere årrække. De nominerede er:

  • Købstædernes Forsikring
  • LB Forsikring
  • NEM Forsikring

Læs mere om konferencen Årets Finansvirksomhed og tilmeld dig her.

http://insight.finanswatch.dk/arrangementer/2018/aarets-finansvirksomhed-2018/

Her er de nominerede banker til "Årets Finansvirksomhed"

Forsiden lige nu

Med Nordea til Pride: Sådan holder vi regnbue-fanen højt året rundt

I lørdags festede op mod 40.000 i Københavns gader i mangfoldighedens navn under Copenhagen Pride. Men hvordan sikrer man som virksomhed forståelse for forskellighed resten af året? FinansWatch fulgte to Nordea-ansatte under optoget til en snak om, hvordan banken arbejder for mangfoldighed, når Pride-festen er slut.

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Jyske Realkredit fortsætter udlånsvæksten

Udlånet vokser fortsat hos Jyske Banks realkreditselskab. Frasalget af domicilet i Lyngby i andet kvartal kan dog ikke redde halvårets bundlinje, som lander 30 pct. lavere end for et år siden som følge af nye nedskrivningsregler i første kvartal.

Jyske Bank afleverer lavere indtjening end analytikerne forventede

Jyske Bank kom ud af årets andet kvartal med en mindre indtjening og færre gebyrindtægter, end analytikerne havde forventet. Kvartalet er dog bedre end samme kvartal sidste år. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet igangsætter Silkeborg-banken et stort aktietilbagekøbsprogram. (Opdateret.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere