FinansWatch

Her er de nominerede forsikringsselskaber til "Årets Finansvirksomhed"

30. maj kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. Når det gælder hovedprisen blandt forsikringsselskaberne, skal to kæmper slås med vestjysk udfordrer.

Jørgen Ladekjær, adm. direktør i Vestjylland Forsikring Foto: PR

Hvem klarede sig overordnet bedst blandt forsikringsselskaberne i 2017, og hvilket selskab er set over tid branchens frontløber på vækst?

De spørgmål afgøres, når FinansWatch 30. maj i samarbejde med EY kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2017.

Det sker på konferencen "Årets Finansvirksomhed", hvor der desuden vil være en række aktuelle oplæg fra ind- og udland. Konferencen afholdes på Nimb i Tivoli.

I kategorien forsikringsselskaber indgår de 20 største forsikringsselskaber målt på bruttopræmieindtægter. Herunder er de nominerede.

Årets forsikringsselskab

Den overordnede pris gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2017 og for udviklingen i forhold til tidligere år. De nominerede er:

  • Topdanmark
  • Tryg
  • Vestjylland Forsikring

Årets forsikringsselskab: vækst

Prisen gives på baggrund af forsikringsselskabernes vækst i indtægter. Selskaberne opnår point både for det seneste års vækst og for væksten over en længere årrække. De nominerede er:

  • Købstædernes Forsikring
  • LB Forsikring
  • NEM Forsikring

Læs mere om konferencen Årets Finansvirksomhed og tilmeld dig her.

http://insight.finanswatch.dk/arrangementer/2018/aarets-finansvirksomhed-2018/

Her er de nominerede banker til "Årets Finansvirksomhed"

Forsiden lige nu

Nordeas formand var frontmand for estisk hvidvaskbank

Nordeas bestyrelsesformand, Björn Wahlroos, var også bestyrelsesformand for Sampo Pank, inden den blev solgt til Danske Bank i 2007. Ifølge flere iagttagere sætter Danske Banks hvidvaskundersøgelse af dens estiske filial ham i et dårligt lys, skriver Information.

Kapitalforvalter lancerer bæredygtig fond

Formuepleje lancerer en ny fond, der aktivt vælger bæredygtige investeringer. "Der er et stigende krav om, at virksomhederne tager ansvar og skal leve op til nogle specifikke krav," siger direktør.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere