FinansWatch

Fintechselskaber går sammen imod nyt betalings-udspil fra regeringen

Flere fremtrædende fintechselskaber er gået sammen om at påvirke den nye betalingslov. Selskaberne frygter, at regeringen med nyt lovudspil vil hæmme produktudvikling. "Det er en umyndiggørelse af rang og politisk arrogance at sige, at en befolkning, som er ekstremt veluddannet, ikke er i stand til at tage vare på sig selv," siger direktør til FinansWatch.

Rune Mai, direktør for og medejer af finanstjenesten Spiir. Foto: PR

En række af de mest toneangivende danske finansteknologiske virksomheder (fintech) er gået sammen om at påvirke regeringens nye udspil til fremtidens betalingslov. Således har selskaberne, der blandt andet tæller Spiir, Clearhaus, Mybanker, Flexfunding og Hufsy, indgivet et fælles høringssvar til regeringens lovudkast til den nye betalingslov.

"Vi har samlet alle de toneangivende spillere i den danske fintech-sektor og giver nu et fælles svar. Vores mål med det her er at vise, at vi har en stærk fælles stemme. Samtidig kan jeg forstå på alle parter i erhvervslivet, at de heller ikke mener, at det nye lovudkast gavner forbrugeren," siger Rune Mai, direktør for og medejer af finanstjenesten Spiir.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs