FinansWatch

Tonny Thierry: Flere nuancer i debatten nu

Tonny Thierry Andersen, Danske Banks øverste chef på privatkundeområdet, noterer sig med tilfredshed, at den allermest oppiskede stemning er på tilbagetog.

Foto: Larsen Stine

I et interview med Børsen siger Tonny Thierry Andersen, at han mener at kunne registrere en vending i debatten omkring bankens nye privatkundeprogram, hvor man bl.a. har betalt en årlig betaling for adgangen til en bankkonto i banken.

"Vi har 24-timers bemanding på. Jeg er måske farvet, men jeg synes at kunne se, at der kommer flere nuancer på debatten. Mandag var der godt nok gang i den, men vi kan allerede se et betydeligt fald på de sociale medier og på kunder, der henvender sig og er sure og ophidsede," siger han.

Han siger desuden, at når man har 2 mio. kunder, så kan det ikke undgås, at der kommer lidt støj, når man ændrer på prisstrukturerne.

"...det havde vi forventet. Men man kan ikke være kritisk over for, at kunderne reagerer. Det må vi jo bare forholde os til. Og det lykkes i langt de fleste tilfælde at få kunderne gjort tilfredse, når vi kommer i dialog med dem," siger Tonny Thierry Andersen til Børsen.

 

Danske: Ingen offentlige mål for nyt kundeprogram

Tonny Thierry: Nyt kundeprogram tester overvældende positivt 

Danske: Højere renter på vej til småkunder 

Danske og kunderne har brug for ny bank 

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs