FinansWatch

Faaborg åbner fynsk offensiv

Etablering af filial i Middelfart er første skridt af plan om bredere tilstedeværelse på Fyn, lyder det fra banken.

I december hentede Sparekassen Faaborg Claus Moser ind som erhvervskonsulent med den tanke at udvide det eksisterende markedsområde. Og med Mosers fortid i Sparekassen Middelfart synes dagens meddelelse om, at Sparekassen Faaborg rykker ind i netop Middelfart den logiske konsekvens.

Men på længere sigt omfatter Faaborgs plan også filialåbninger i Nyborg og Svendborg, skriver banken i en pressemeddelelse. Tilbage i 2011 åbnede Faaborg en filial i Kerteminde - et træk, man beskriver som en "stor succes."

"Vi kan allerede mærke en stor efterspørgsel i Middelfart og omegn, og den vil vi selvfølgelig gerne imødekomme så hurtigt som muligt. Derfor er vi også hurtigt ude af starthullerne og har besluttet os for at leje et lokale hos EDC Middelfart, indtil vi selv er klar med de helt rigtige lokaler på en central placering i byen," lyder det fra Claus Moser, der nu har titlen filialchef, i meddelelsen.

Faaborgs lokaler i Middelfart er dog indtil videre midlertidige, i det man har lejet sig ind hos samarbejdspartneren EDC.

"Det har simpelthen været nødvendigt hurtigt at finde et lokale i byen, hvor vi kan holde møder med nye kunder, og hvor interesserede kan henvende sig. Det er naturligvis en midlertidig løsning, men det vigtigste er, at vi nu har en base at arbejde ud fra," lyder det fra Claus Moser, der planlægger at skærpe interessen fra Middelfartborgerne med en autografuddeling fra OB-profilen Rasmus Falk senere på måneden.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere