FinansWatch

Credit Suisses store fremgang skuffede markedet

Selvom Credit Suisses resultat gik markant frem, men skuffede alligevel analytikerne.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Walter Bieri

Den schweiziske storbank Credit Suisse har tjent mindre end ventet i årets tredje kvartal, viser torsdagens regnskab for perioden.

Overskuddet efter skat endte i tredje kvartal på 424 mio. schweizerfranc, hvilket ellers var en stor stigning på hele 74 pct. sammenlignet med samme kvartal sidste år.

Men trods den store indtjeningsfremgang var det ikke nok til at tilfredsstille analytikerne, der havde ventet et nettooverskud på 449 mio. schweizerfranc ifølge estimater indsamlet af Refinitiv, skriver CNBC.

 

/ritzau/FINANS

Disse megabanker har hjulpet kunder med skattesnyd 

Nøglefigurer i hvidvasksag har fortsat topstillinger i finansverdenen 

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs