FinansWatch

CBS-professor modtager hård kritik for sit forsvar af Danske Bank

Professor og bestyrelsesformand ved CBS' Center for Corporate Governance kritiseres af flere professorer for sit forsvar af Danske Bank i en kronik i Børsen. Særligt kritiseres han for ikke at have nævnt sin egen forbindelse til banken. Det skriver Magisterbladet.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/ Ritzau Scanpix

Steen Thomsen, der er professor og bestyrelsesformand ved CBS' Center for Corporate Governance (CCG), blev efter en kronik i Børsen, hvor han blandt andet kritiserede medierne og politikerne for deres behandling af Danske Bank i hvidvasksagen, beskudt fra alle sider, blandt andet på Twitter. Nu kritiseres han i Magisterbladet af flere professorer, som mener, at han ikke har deklareret sine fælles interesser med Danske Bank ordentligt.

"Dels skriver Steen Thomsen et usædvanligt, politiserende defensorat for banken i sin egenskab af CBS-professor. Dels gør han ingen steder opmærksom på de forbindelser, der eksisterer mellem hans forskningscenter og Danske Banks topledelse," siger Heine Andersen, professor Emeritus ved Københavns Universitet blandt andet til Magisterbladet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs