FinansWatch

Bankdirektører: Afvisning af dårlige lån er ikke en kreditklemme

For nylig kritiserede formanden for DI på Fyn, at bankerne var for tilbageholdne med kreditterne. Men bankdirektører tror, at udtalelsen skyldes afvisning af dårlige låneporteføljer.

Der er flere ting, man kan være skuffede over på Fyn for tiden. OB underpræsterer i SAS-Ligaen, og i Odense er man begyndt at smide statuer af H.C. Andersen i vandet. Men hvis man forsøger at pege på en kreditklemme blandt bankerne, som en ting, der gør ondt i den fynske sjæl p.t., så bliver det postulat skudt ned af tre fynske bankdirektører.

I Jyllands-Posten var den lokale DI-formand sidste uge på banen og udtrykke stor bekymring for bankernes manglende lånelyst, men som altid – fristes man til at skrive – så opleves den kritik meget anderledes af dem, der skal udstede lånene; nemlig bankerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs