FinansWatch

Horwitz klar til samarbejde med Sohn

Finansrådets direktør Jørgen Horwitz forventer at få et godt samarbejde med den kommende økonomi- og vækstminister, Ole Sohn (SF).

Han har år tilbage været formand for Danmarks Kommunistiske parti. Men det skræmmer ikke Finansrådets direktør, Jørgen Horwitz, der forventer et godt samarbejde med Brian Mikkelsens efterfølger som minister for bankerne, Ole Sohn (SF), der er ny økonomi- og vækstminister.

”Vi forholder os til det regeringsgrundlag, der ligger nu, og vi har en klar forventning om på baggrund af det, og de drøftelser vi tidligere har haft med Ole Sohn, at det er væksten og det at få skabt et konkurrencedygtigt erhvervsliv, der er afgørende for dem,” siger Jørgen Horwitz.

Han håber, at Ole Sohn vil tage initiativ til drøftelser i forhold til bankernes konkurrencemæssige situationen.

Konkurrence og finans-it

”Er der områder, hvor vi ikke i dag har lige konkurrencevilkår, og er der områder, hvor vi ved at få lige konkurrencevilkår kan skabe noget vækst her i samfundet? Den dialog vil jeg gerne tage med Ole Sohn,” siger Jørgen Horwitz, der også opfordrer Ole Sohn til at fokusere på finans-it.

”CFIR – Copenhagen Finance IT Region – og hele det samarbejdet med universiteter, fagbevægelser og it-brancheorganisationer. Det, tror jeg, der er vækstpotentiale i,” siger Jørgen Horwitz.

Læs mere om Finansrådets holdning til selve regeringsgrundlaget her.

 

Finansforbundet glæder sig over ny regering

Pensionsbranchen: Regeringsgrundlag uklart om pensionsloftet

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs