Amager-honoraret blev Siesbys skæbne

Børsen skriver, at Jyske Bank og Nykredit væltede finansmanden Per Siesbye fordi denne ikke betalte en krone til kreditorerne, da han fik sit honorar af Amagerbanken for at have fremtryllet Karsten Ree.

Ifølge dokumenterne fra konkursbehandlingen mod finansmanden Per Siesbye så mistede Jyske Bank og Nykredit som kreditorer tålmodigheden, da de kunne konstatere, at finansmanden ikke havde i sinde at bruge nogle af de 5 mio. kr., han fik af Amagerbanken, på at betale af på sine lån til de to banker.

Derfor erklærede de Per Siesbye konkurs, selvom finansmanden har kæret dommen til Landsretten, fordi han mener, at der var en klokkeklar aftale om, at det ikke ville ske.

Men bankerne siger på den anden side, ifølge Børsen, at Siebye selv er ude om, at det er gået som det er, fordi han selv brugte de 5 mio. kr., han fik af honorar fra Amagerbanken, da han skaffede kontakt til investoren Karsten Ree. Disse 5 mio. kr. blev blandt andet brugt på at betale afdrag til en anden kreditor i skikkelse af Carnegie Bank.

Nykredit vælter omdiskuteret finansmand

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også