FinansWatch

Amager-honoraret blev Siesbys skæbne

Børsen skriver, at Jyske Bank og Nykredit væltede finansmanden Per Siesbye fordi denne ikke betalte en krone til kreditorerne, da han fik sit honorar af Amagerbanken for at have fremtryllet Karsten Ree.

Ifølge dokumenterne fra konkursbehandlingen mod finansmanden Per Siesbye så mistede Jyske Bank og Nykredit som kreditorer tålmodigheden, da de kunne konstatere, at finansmanden ikke havde i sinde at bruge nogle af de 5 mio. kr., han fik af Amagerbanken, på at betale af på sine lån til de to banker.

Derfor erklærede de Per Siesbye konkurs, selvom finansmanden har kæret dommen til Landsretten, fordi han mener, at der var en klokkeklar aftale om, at det ikke ville ske.

Men bankerne siger på den anden side, ifølge Børsen, at Siebye selv er ude om, at det er gået som det er, fordi han selv brugte de 5 mio. kr., han fik af honorar fra Amagerbanken, da han skaffede kontakt til investoren Karsten Ree. Disse 5 mio. kr. blev blandt andet brugt på at betale afdrag til en anden kreditor i skikkelse af Carnegie Bank.

Nykredit vælter omdiskuteret finansmand

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs