FinansWatch

Usikre tider med til at aflyse IT-bryllup

SDC-formand John Lundsgaard ligger ikke skjul på, at usikkerheden om bankernes situation vanskeliggjorde, at man kunne nå til enighed om en sammenlægning til ét system.(Opdateret 14.19)

”Det er en træls dag, det er det da. Der var gode perspektiver i at lave en systemsammenlægning, men det blev bare for dyrt og risikabelt. Tilbagebetalingstiden blev for lang, den var 6-7 år. Og med den situation du har lige nu med den økonomiske situation i verden, og de usikre tider for danske banker, så blev det en fór lang periode,” siger John Lundsgaard til FinansWatch.

Jeres medlemmer er meget forskellige, så der var vel nogle banker, der godt kunne leve med en lang tilbagebetalingstid i forhold til at høste synergierne?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs