FinansWatch

Regnskab: Salling Bank nedjusterer

Salling Bank må indkassere et minus i årets første seks måneder på 4,2 mio. kr. Nedskrivningerne falder med en tredjedel. (Opdateret 10.01)

Salling Bank nedjusterer sine forventninger til hele 2011. Det fremgår af regnskabet for første halvår. Banken venter nu et resultat før skat på 2-5 mio. kr. mod tidligere 6-10 mio. kr.

- Reduktionen skyldes højere engangsudgifter til bankkonkurser, kursreguleringer og etablering af vores nye filial i Nykøbing Mors, oplyser Salling Bank.

Salling Bank kom i de landsdækkende medier, da banken åbnede en filial i Nykøbing Mors, den mandag morgen, hvor Fjordbank Mors ikke længere var at regne som et selvstændigt pengeinstitut.

Dyre bankkrak

Første halvår endte med et underskud på 4,2 mio. kr. før skat og nettoresultatet var et underskud på 3,4 mio. kr. I første halvår af 2010 var der overskud på de poster på henholdsvis 6,3 og 4,7 mio. kr.

Særligt dyrt for Salling Bank var posten for kursreguleringer, der gav et underskud på 1 mio. kr. I samme periode sidste år var der et overskud på 5,0 mio. kr. på kursreguleringer.

Desuden kostede konkurserne i Amagerbanken og Fjordbank Mors 6,3 mio. kr. for Salling Bank, hvoraf de 2,0 mio. kr. var uventede.

Solvensen i den lille bank er fortsat stærk, og steg en anelse til 16,0 pct. ved udgangen af halvåret mod 15,9 pct. året før.

Salling-direktør har det fint med filialfuser

Salling: Det handler om at konsolidere vores position

Salling-direktør tæller nye kunder i hundrede

Mere fra FinansWatch

Mægler: Afkastlussing kan sætte skub i produktudvikling

Pensionister i pengenød: Ender 2022 med at tildele danske pensionister med udbetalinger fra et markedsrenteprodukt en lavere pensionsudbetaling, kan næste skridt være produktudvikling, siger partner i mæglervirksomheden Willistowerswatson, Erik Kongsted.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs