FinansWatch

"35 mio. kr. slår brutalt de vildeste idéer ned"

Bankdata er kommet på sit livs opgave med at skulle føre Jyske Bank over på deres platform med deadline den 13. oktober 2012. Drivkraften er massive besparelser og ekstra udviklingskapacitet fremadrettet.

Der er hverken krudtslam i luften, skrig på gangene eller sårede kolleger i receptionen. Det er nu ellers vanskeligt ikke at tænke på de brutale slag på strandene i Normandiet i sommeren 1944 på D-dag, når man hører topledelsen i Bankdata fortællle, om den K-dag de står over for.

Men selvom der er mange lighedspunkter mellem den dag, de allierede styrker angreb Hitler-Tyskland på landjorden i krigens næstsidste år, også kaldet D-dag, og så K-dag, så er det nu mest duften af boller i karry og sommerregn fra de våde veje, der fylder næseborene i Bankdata-hovedsædet i Fredericia.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs