FinansWatch

Bødskov: Kan ikke genkende bankernes fundingproblemer

Socialdemokraternes finansordfører Morten Bødskov ser ingen grund til at ændre i bankpakke III, bl.a. fordi at han ikke mener, at der er et generelt fundingproblem i den danske banksektor.

Foto: Jens Dreisling

Selv om Bankpakke III bliver heftigt beskudt fra bankernes side, ser der ikke ud til at være politisk vilje til at ændre på reglerne. Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen afviste tidligere i dag, at han vil stille en øget statsgaranti, og bankerne kan heller ikke forvente gaver fra Socialdemokraterne.

”Vi mener ikke, at Bankpakke 3 skal justeres. En enig forligskreds bag bankpakkerne har aftalt en fælles løsning om afvikling af banker. Den aftale bringer ansvaret for oprydning ved bankkrak tilbage til sektoren selv og det vil sige, at skatteyderne ikke mere skal rydde op efter bankerne. Sådan skal det være,” skriver Finansordfører Morten Bødskov i en mail til Finanswatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs