Saxo Privatbank: Konkurrenter vil mærke vores entré

Fra dag ét blæser Saxo Privatbank til angreb mod de store banker. De vil komme til at mærke, at vi tager kunder, lyder det fra den nye afdelingsdirektør, Allan Kandrup.

Knapt er dørene slået op til de spritnye lokaler i Hellerup, før Saxo Privatbank blæser til kamp for at kapre kunder og markedsandele.

”Det er et åbent game, og jeg håber, kunderne kommer til at mærke, at hos os er det dem og deres behov, der har hovedfokus," lyder det fra afdelingsdirektør for Saxo Privatbanks første filial, Allan Kandrup.

”Jeg tror på, vi kommer til at gøre en forskel. Jeg har ingen krystalkugle, men jeg håber, det bliver i år, at de andre banker kan mærke vores tilstedeværelse,” siger afdelingsdirektøren, der får styrket optimismen af, at de første kunder allerede meldte deres ankomst få minutter efter de store Saxo Privatbank-mærkater var sat op på filialens glasfacade.

Ny og forfriskende

Våbnet i kampen om kunderne er ifølge Allan Kandrup en ny og forfriskende måde at drive bank på. Nøgleordene er gennemsigtighed samt en hurtig og kvalificeret rådgivning.

”Vi har en enkelt og gennemsigtig prisstruktur, der gør det nemt at se, hvad det koster at være kunde i Saxo Privatbank. Der er ingen skjulte gebyrer eller irritationsgebyrer. Og så tilbyder vi hurtig og kvalificeret rådgivning,” siger Allan Kandrup.

Tror du ikke, der er mange andre banker, der vil sige, at det tilbyder de også?

Ingen lig i lasten

”Bestemt, men én ting er at sige det, en anden er at efterleve det. Vi kommer her med en bank, som ikke har nogle kreditmæssige lig i lasten eller nogle dårlige kunder. Vi kan fokusere på at tage i mod kunderne og sørge for at rådgive dem bedst muligt,” siger han.

Allan Kandrup peger på, at der bliver lavet en kontrakt mellem bankrådgiver og kunde for at afstemme forventningerne. Hvis kunden ikke er tilfreds med Saxo Privatbank efter et år, kan kunden få det gebyr, vedkommende har betalt, tilbage.

Vi skal øve

På trods af ambitionerne om at kapre kunder og markedsandele fra de helt store spillere på markedet, er der også ydmyghed at spore hos Allan Kandrup, der ikke vil sætte nogle som helst tal på ambitionerne.

”Nu skal vi lige øve os først, vi har kun én filial, og det første års tid skal vi lige finde vores fodfæste, og så kan vi begynde at se på, hvor vi skal ligge på banen,” siger Allan Kandrup, der under sig får et team på i alt seks rådgivere i filialen i Hellerup.

”Vi starter ud stille og roligt, vi slår ikke et større brød op, end vi kan bage. Vi prøver nogle ting af, og så har mulighed for at ansætte flere og forhåbentligt åbne nogle flere filialer,” siger han.

Saxo Privatbank havde første åbningsdag i går, mandag.

Saxo Privatbank: Fokus på gennemsigtighed

Saxo åbner dørene for længe ventet privatbank

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også