FinansWatch

EU skruer bissen på overfor børsmæglere

Banker og børsmæglere over hele Europa har protesteret mod langt strengere krav om bedre forbrugerbeskyttelse ved værdipapirhandel. Men protesterne preller af på EU-kommissionen, som vil have ryddet helt op efter krisen.

Som en form for overdommer vil det nye europæiske supertilsyn, ESMA, fremover kunne forbyde salg af komplicerede investeringsprodukter til privatkunder hen over hovedet på de lokale finansielle tilsyn.

Det er bare et af forslagene i det, som skulle have været en revision af de få år gamle MIFID-regler, men som i stedet er blevet MIFID II.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs