FinansWatch

SEB i Danmark runder milliarden

SEB i Danmark rundede i 2010 et resultat på en mia. kr. Målt i danske kroner er det en lille stigning, men omregnet til svenske kroner, er der tale om et fald på 8 pct.

2010 endte med et overskud på 1 mia. kroner for SEB i Danmark. Det er en stigning i forhold til sidste år, hvor resultatet endte på 990 mia. kr.

Pga. den stærke svenske krone, er det dog målt i svenske kroner en nedgang i resultatet på 8 pct. Det skriver SEB i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af SEBs årsregnskab.

Omsat investeringer

Ifølge landechef Peter Høltermand vil banken nu fokusere på at få omsat de øgede investeringer til flere kunder.

"Alle vore fire divisioner i Danmark kommer ud med fine resultater, og vi er selvfølgelig stolte over det samlede resultat på mere end 1 mia. kr, men lige nu tænker vi mest på at få omsat de seneste års investeringer i nye kunder og en yderligere forbedring af vores produkter og rådgivning til gavn for vores kunder,” siger landechef Peter Høltermand i en kommentar.

Droppede detail

SEB i Danmark har tidligere sagt, at man ønskede at få nogle af de største danske virksomheder som kunder, og ifølge regnskabet, er virksomhedsrelationerne blevet øget.

Samlet set bidrog SEB i Danmark med 8 pct. af bankens samlede indtægter.

SEB blev etableret i Danmark i 1997, men efter blandt andet et mislykket forsøg på at overtage Amagerbanken, valgte banken i foråret 2007 at afhænde detailbank-aktiviteterne til Roskilde Bank. Til gengæld voksede man kraftigt i Danmark med købet af Codan Liv i 2004. I dag består SEB i Danmark af divisionerne SEB Pension, kreditkortudstederen SEB Kort, kapitalforvaltnings- og private banking-divisionen Wealth Management og Merchant Banking

Regnskab: Svenske SEB banker forventningerne

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs