Optakt til ballade i Aarhus Lokalbank

Dansk Aktionærforening vil benytte den kommende generalforsamling i Aarhus Lokalbank til at kræve svar på en række spørgsmål.
Foto: PEDERSEN TOBIAS N¯RGAARD
Foto: PEDERSEN TOBIAS N¯RGAARD

Der er lagt op til en dramatisk generalforsamling i Aarhus Lokalbank den 19. marts, hvor bankens ledelsen skal fremlægge og have godkendt årsregnskabet, som vil indeholde et underskud næsten en kvart mia. kr. Det skriver dagbladet Børsen.

Ifølge direktør i Dansk Aktionærforening, Charlotte Lindholm, vil man bruge generalforsamlingen til at forsøge at få svar på, hvordan ledelsen har formået at bringe banken i et så voldsomt uføre.

Kræver svar

”Der vil komme meget ballade på generalforsamlingen, hvor der vil blive rejst en masse spørgsmål, fordi aktionærerne langt fra har fået svar på de spørgsmål, der er blevet rejst i pressen,” siger hun.

Desuden ønsker foreningen svar på, hvorfor bestyrelsen konstituerede tidligere underdirektør Carsten Stenulm som bankens øverste direktør, da den tidligere direktør, Per Hermansen, blev fyret. Ifølge Charlotte Lindholm har Carsten Stenulm siddet som Per Hermansens højre hånd og været dybt involveret i driften af banken.

Nykredit åbner for dialog med Aarhus Lokalbank

Fortsat stor usikkerhed om Aarhus Lokalbank

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også