FinansWatch

Nordnet udfordrer etableret bankverden

Nordnet lancerer nu muligheden for en opsparingskonto og vil på sigt tilbyde almindelige bankservices til sine kunder.

Nordnet, som mest er kendt for sin online-aktiehandelsplatform, vil udfordre den etablerede bankverden, og lancerer nu muligheden for en opsparingskonto.

Det er første skridt på vejen mod at kunne tilbyde "almindelige" bankservices til sine kunder, oplyser selskabet i en meddelelse.

”Vi er i gang med et vigtigt strategiskift, hvor målet i sidste ende er at kunne tilbyde kunder i Danmark og resten af Norden alle de tjenester, som de normalt bruger deres bank til. Vi er i dag førende i Norden, når det gælder online-handel med værdipapirer og i fuld gang med at etablere os som pensionsudbyder. Med opsparingskontoen lancerer vi vores første rene bankprodukt,” siger Max Gandrup, landechef for Nordnet Danmark, i meddelelsen.

Ingen begrænsninger

Nordnets opsparingskonto giver 0,5 pct. i rente helt uden bindingstid eller andre begrænsninger. Simpliciteten er et af den kommende banks salgsargumenter.

”Det skal være enkelt at spare op, uanset om det er i aktier, investeringsbeviser eller rede penge. Og med opsparingskontoen, behøver brugerne hos Nordnet ikke overføre sine penge til gammelbanken for at få en god rente,” siger Max Gandrup.

Ambitionerne fejler intet for Nordnet, som har en vision at blive den førende bank inden for investering og opsparing i Norden i 2018. Det skal opnås ved at køre en helt slank forretningsmodel.

”Målet er ikke at blive lige så stor som de nordiske storbanker, men at blive den førende eller "Top of mind". Samtidig vil vi være den, som folk oplever som bedst til at levere brugervenlige tjenester, som gør det nemt selv spare op på nettet, uanset om det er på konti, eller i aktier og investeringsforeninger. Med andre ord helt uden hjælp fra såkaldte "bankrådgivere,” siger Max Gandrup i meddelelsen.

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs