FinansWatch

Forbrugerrådet: Banker rådgiver dårligt om højrentekonti

Børsen skriver, at Forbrugerrådet tog på uanmeldt besøg hos fire banker, som ifølge rådet informerede dårligt om vilkårene for højrentekonti.

Ifølge Forbrugerrådet så skal bankerne bliver bedre til at informere kunderne om alle de vilkår, der gælder, hvis man opretter en højrentekonto.

Det er dagbladet Børsen der fortæller historien om, at Forbrugerrådet har været på uanmeldt besøg hos landets fire største banker, for at teste af i hvor høj grad man som kunde fik de nødvendige informationer, inden man traf en beslutning om at oprette en højrentekonti.

Ifølge cheføkonom i Forbrugerrådet, Carsten Holdum, så var rådgivningen såmænd ganske udmærket, men da man bad om at få materiale med hjem, så man lige kunne læse nærmere på vilkårene, så blev man afvist af bankrådgiverne.

Forbrugerrådet tolker det i den retning, at bankerne ikke ønsker at udlevere informationerne, fordi kunderne dermed kan opdage, at det kan blive rigtig dyrt at hæve sine penge før bindingsperioden udløber.

Det fremgår ikke af artiklen, hvad bankernes holdning er til, hvordan den rette rådgivning skal være.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs