FinansWatch

Bankdirektør i Vestjysk Bank fratræder

Bankdirektør i Vestjysk Bank Preben Knudsgaard fratræder sin stilling til maj for at gå på pension. (Opdateres)

Fra den 1. maj kommer direktionen i Vestjysk Bank til alene at bestå af Frank Kristensen.

Det oplyser banken i en meddelelse.

Det skyldes, at Preben Knudsgaard, der i februar fyldte 62 år, ønsker at fratræde sin stilling som bankdirektør for at gå på pension pr. 1. maj 2011.

"Det har været en spændende opgave at fusionere vestjyskBANK, Ringkjøbing Bank og Bonusbanken i en periode, hvor kunderne og samfundet har haft en økonomisk svær periode. Det har været en ressourcekrævende opgave, der er blevet løftet gennem en kæmpe indsats af medarbejdere, ledere og direktion," siger Preben Knudsgaard, der mener, at opgaven er blevet løst meget tilfredsstillende, i en pressemeddelelse fra banken.

"Banken er på alle måder velfungerende, så det er et passende tidspunkt at stoppe mit virke i banken. Jeg kan trække mig tilbage og være stolt over, at den gamle Ringkjøbing Bank nu er en del af en af Danmarks største banker. Jeg ser frem til at bruge mere tid på familie og fritidsinteresser.” siger Preben Knudsgaard.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs