FinansWatch

Sydbank ruster sig til K-dag

På lørdag foretager Sydbank den endelige integration af DiBa Bank med en it-konvertering. Men vejen dertil har været en rejse på ni måneder, der er blevet planlagt nøje. For inden it-konverteringen har der været tusinder af andre opgaver, der skulle løses, så sammenlægningen af de to banker forløber optimalt.

Det er ikke en tidlig J-dag eller en blodig D-dag, der får hundrede Sydbank medarbejdere til at sidde klar på lørdag, men derimod K-dag, der står for konverterings-dag. Her ligger Sydbank nemlig sidste hånd på konverteringsværket, når it-systemet fra DiBa Bank skal erstattes af Sydbanks. Men historien starter faktisk meget længere tilbage.

Der ligger nemlig mange måneders arbejde i at sikre, at sammenlægningen forløber helt optimalt. Hele fortællingen omkring konverteringen af Diba Bank til Sydbank begynder faktisk lige da købstilbuddet blev accepteret. For med beskeden om, at købet er på plads, begynder planlægningen for, hvordan konverteringens to dele – forretningen i DiBa Bank og it-systemet – skal foregå.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs