FinansWatch

Konkurrencerådet: Sydbank har overtrådt betalingsloven

I to tilfælde har Sydbank overtrådt betalingsloven, lyder det fra Konkurrencerådet, der pålægger Sydbank at bringe forholdene i orden.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Sydbank har overtrådt betalingsloven i to tilfælde, lyder det fra Konkurrencerådet i en afgørelse, der baserer sig på en undersøgelse fra oktober 2018.

Den ene afgørelse handler om Sydbanks generelle vilkår, når institutter vil have adgang til Sydbanks betalingskontotjenester. Ifølge Konkurrencerådet har Sydbank overtrådt betalingsloven ved at fastsætte vilkår, "der enkeltvis enten ikke var objektive, ikke-diskriminerende eller proportionale".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs