FinansWatch

Styrelse laver vejledning til hvidvaskforanstaltninger efter sag med Arbejdernes Landsbank

Efter Konkurrenceankenævnet gav Arbejdernes Landsbank et rap over naller for at opsige et betalingsinstitut som kunde, har Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skrevet en vejledning til samspillet mellem hvidvask- og betalingslovgivning. (rettet)

Finanstilsynet vejleder nu pengeinstitutter om krydsfeltet mellem hvidvask- og betalingslovgivning. | Foto: Lars Krabbe/IND

(Rettet: Tidligere fremgik det, at det var Finanstilsynet, som har forfattet vejledningen. Det er dog Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har skrevet den, mens Finanstilsynet har bidraget med inputs til kapitlet om hvidvask. FinansWatch beklager fejlen.)

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen forsøger med en ny vejledning at give mere klarhed over, hvordan Betalingsloven spiller sammen med hvidvasklovgivningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs