FinansWatch

Sydbank inviterer flere banker ind i samarbejde om salg af forsikring i mobilbank

Sydbank og Alm. Brand er ved at få udviklet en løsning, hvor bankkunderne kan købe forsikringer i Sydbanks app. Hvis andre vil stille med penge, er de velkomne om bordet.

Jørn Adam Møller, bankdirektør i Sydbank | Foto: PR/Sydbank

Det bliver i fremtiden muligt for brugerne af Sydbanks mobilbank at købe forsikringer, anmelde skader og justere dækninger hos Alm. Brand. Det sikrer de to parter ved hver at skyde 50 mio. kr. ind i udviklingsprojektet. Hvis andre banker har lyst til at skyde penge i udviklingsprojektet, er de velkomne ombord, lyder det. Det skriver Finans.

"Jeg håber, at der kommer flere med. Hvis andre også lægger udviklingspenge, kan vi udvikle endnu mere," siger Jørn Adam Møller, bankdirektør i Sydbank, til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs