FinansWatch

Alm. Brands nye distributionsaftale hænger uløseligt sammen med banksalg

Efter mange års forsvar af banken sælger Alm. Brand nu til Sydbank. Der har dog været flere muligheder i spil, siger adm. direktør Rasmus Werner. Han ser nu frem til stærk distributionsaftale, der skal give både unikke og nye løsninger til kunderne.

Foto: PR/Alm. Brand

Efter Alm. Brand i mange år har holdt fast i en kritiseret bankforretning, der ofte har døjet med resultaterne, har det nu udmøntet sig i et salg til Sydbank. Det åbner samtidig for en stærkere distributionsaftale med adgang til langt flere kunder.

"Vi er rigtig stolt af den aftale, vi præsenterer i dag. Vi får mulighed for at tilbyde forsikring til Sydbanks 450.000 kunder, hvilket er 10 gange så mange, som vi har i vores egen bank i dag. Det er det centrale," siger adm. direktør i Alm. Brand-koncernen, Rasmus Werner Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs