Sydbank slået på målstregen i kampen om Max Bank

FinansWatch erfarer, at Sydbank er utilfredse med processen omkring Max Bank, hvor Karen Frøsig og co. oplever, at Sparekassen Sjælland havde et bedre grundlag at komme med et bud. (Opdateret)

Søndag den 9. oktober endte med at blive en skuffelsens dag for Sydbank, der måtte se sig besejret i kampen om at overtage bl.a. 35.000 privatkunder fra den nu krakkede Max Bank.

Sydbank vil meget gerne have en større markedsandel på Sjælland, hvilket er kommunikeret kraftigt ud flere gange fra CEO Karen Frøsig og i weekenden skulle Aabenraa-banken så forsøge at lukke en aftale med Finansiel Stabilitet, så banken med et snuptag kunne få et stærkere fodfæste på Sjælland.

Mere tid

Men det mislykkedes for Sydbank at komme i mål med aftalen om at overtage de sunde dele af Max Bank, der i stedet endte hos Holbæk-banken Sparekassen Sjælland.

Ifølge FinansWatch’ oplysninger er man hos Sydbank meget utilfredse med hele forløbet, hvor man sidder med en oplevelse af, at modparten – og ”sejrherren” – Sparekassen Sjælland har haft bedre mulighed for at kigge dybt i lånebøgerne hos Max Bank og derfor har kunnet skrue et skarpere tilbud sammen.

Ifølge FinansWatch’  oplysninger kom Sparekassen Sjælland ind i processen tidligere end Sydbank og har bl.a. derfor haft bedre tid til at vurdere, hvad det er for en kundemasse, den skulle værdifastsætte.

Sydbank er trods gentagne henvendelser de sidste 36 timer ikke vendt tilbage på FinansWatch’ henvendelser.

Opdateret 13.01: Læs nedenfor interview med Karen Frøsig, foretaget umiddelbart efter publicering.

 

Frøsig: Vores bud var ikke højt nok 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også