FinansWatch

Faaborg mærker stadig krisen

Sparekassen Faaborgs nedskrivninger for 2013 er knap 400 mio. kr. mindre end i 2012. Alligevel er direktør Claus Sejling ikke helt tilfreds.

Claus Sejling

Sparekassen Faaborgs fald i nedskrivningerne fra 416,3 mio. kr. til 49,8 mio. kr. gør direktør Claus Sejling meget glad, men han er fortsat ikke helt tilfreds. De skal endnu længere ned, lyder det.

"I forhold til konjunkturerne og samfundsøkononien, så ligger de på et niveau, hvor vi kan sige, at det er forventeligt. Og når vi ser et år eller to frem i krystalkuglen, så vil vi ikke forvente en voldsomt nedgang i nedskrivningerne. Virksomhederne har det stadig svært. Men vi skal nogle millioner længere ned, før vi er tilfredse," siger Claus Sejling til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs