FinansWatch

Sjælland-direktør: Vi har været åbne om de store nedskrivninger

Lars Petersson siger i et interview med FinansWatch, at man kapitalmæssigt er klar til hensættelserne, ligesom de har været kommunikeret ud længe. Og så har driften aldrig været bedre, siger han.

Lars Petersson

Topchef i Sparekassen Sjælland, Lars Petersson, siger til FinansWatch, at han ikke kan kommentere specifikt på et tilsynsbesøg, der ikke er afsluttet endnu, men at han gerne vil supplere med fakta omkring sparekassens situation.

”For det første vil jeg sige, at der ikke er noget som helst mystisk i det her tilsynsbesøg. Vi havde et besøg tilbage i 2009, og så har vi haft en totalundersøgelse her i 2013. Og det forløber fuldstændig, som et tilsynsbesøg skal gøre, så din bemærkning om et marathonbesøg, ja det synes jeg må stå for jeres egen regning,” siger Lars Petersson og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs