FinansWatch

Førstedagsfejl førte til påtale i Spar Nord

En annoncefejl i januar kostede i går Spar Nord en påtale fra Finanstilsynet. Banken beklager, men gør opmærksom på, at fejlen forlængst er rettet.

En forvirrende annonce har ført til en påtale fra Finanstilsynet i Spar Nord. Beklageligt, men fejlen er for længst rettet, lyder det fra banken.

"Vi har haft en kampagne, hvor vi blandt andet tilbød termografering af huse. Og første dag vi havde indrykket annoncen, havde vi ikke gjort klart nok opmærksom på, at man selv skulle betale 500 af de 1.500 kr., en termografering koster. Vi hørte så fra en to-tre kunder, at det var uklart, at man skulle betale, og så ændrede vi så annoncen. Så vi havde sådan set rettet fejlen, længe inden vi hørte fra tilsynet," siger Ole Madsen, kommunikationsdirektør i Spar Nord.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs