FinansWatch

Nordea-bestyrelsesmedlemmer kritiserer køb af luksuslejlighed

Nyheden om at Nordea har købt en luksuslejlighed til topchef Christian Clausen kommer som en overraskelse for to bestyrelsesmedlemmer. 

Det blev aldrig i bestyrelsen diskuteret, hvor meget den lejlighed, som Nordea har købt til topchef Christian Clausen, skulle koste.

Det hævder i hvert fald Steinar Nickelsen, der er medarbejderrepræsentant i Nordeas bestyrelse, efter det i går kom frem, at storbanken har købt en lejlighed i Stockholm til 22,5 mio. svenske kroner, som bankens topchef, Christian Clausen, skal bo i.

Det skriver den svenske avis SvD Näringsliv.

Steinar Nickelsen mener, at købet sender dårlige signaler i en sparetid.

”Det sender meget dårlige signaler at give så mange penge for en lejlighed i den situation, som Nordea befinder sig i lige nu, hvor der skal gennemføres store personalenedskæringer. Det her burde vi aldrig have gjort,” siger han til avisen.

Også Kari Ahola, der er medarbejderrepræsentant, siger, at købet af den dyre lejlighed kommer som en nyhed for ham.

I går lød det fra  kommunikationsdirektør Jan Larsson, at lejligheden også forventes at skulle bruges til repræsentation, og at det økonomisk er en bedre forretning for banken end den tidligere løsning.

Nordea køber luksuslejlighed til dansk topchef 

Mere fra FinansWatch

Topdanmark holder udbyttefest

Ved den kommende generalforsamling vil Topdanmark foreslå at uddele, hvad der svarer til 145 pct. af årets overskud. Det er mere, end analytikerne havde regnet med.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs