FinansWatch

Nordea-sigtede tavse for retten

De fire sigtede for januars mislykkede brandstiftelse mod Nordea og nattens ditto mod Politiskolen har alle nægtet sig skyldige ved dagens grundlovsforhør, skriver politiken.dk

"Ikke skyldig." Mere havde de fire tiltalte for forsøg på brandstiftelse mod Nordea og Politiskolen ikke at sige, da de sent på dagen blev fremstillet i grundlovsforhør.

Det skriver politiken.dk

Mændende, der ifølge flere medier er en del af det autonome miljø, er - ud over det mislykkede angreb på Nordea i januar - sigtet for i nat at have forsøgt at sætte ild til Politiskolen i Brøndby. Her pågreb PET dem.

Nordea skulle sættes i flammer

De fires forsvarere krævede navneforbud nedlagt.

Belastende

»Det er nogle særdeles unge mennesker og nogle meget belastende sigtelser, så det vil være ualmindeligt belastende, hvis navnene kommer frem«, sagde den ene af de to advokater, Steen Bech, ifølge politiken.dk.

Ifølge Ritzau er det dog ikke første gang, politiet har haft øje på de i hvert fald én af de fire.

Den pågældende har tidligere over flere omgange været i PET's søgelys op til klimatopmødet i 2009, skriver nyhedsbureauet.

Ekstremister ville også brænde Nordea

Mere fra FinansWatch

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs