FinansWatch

Nordjysk bank satser på rådgivning til de unge

Nørresundby Bank har målrettet sin indsats over for unge kunder. Danske Bank er på vej med et lignende tiltag. Det vil give øget konkurrence.

Unge er ikke de mest lukrative kunder for bankerne, men det kan de blive med tiden. Når de om nogle år skal låne til en bil og bolig, begynder bankerne for alvor at tjene penge på dem. Med andre ord er de unge fremtidens kunder og dermed en interessant kundegruppe.

For at gøre sig så attraktiv som muligt over for de unge i Nordjylland har Nørresundby Bank derfor målrettet sin indsats over for generation y.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs