FinansWatch

Anders Dam er ikke tilfreds med resultatet

Dagens regnskab fra Jyske Bank skuffede analytikernes forventning på flere parametre, og heller ikke ordførende direktør i banken, Anders Dam, er tilfreds.

Foto: Jyske Bank/PR

Tredje kvartal har stået i erkendelsen og handlingens tegn, siger ordførende direktør i Jyske Bank, Anders Dam, i en meddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for tredje kvartal. Direktøren er dog ikke tilfreds med det, der står på bundlinjen.

”Erkendelsen er, at den begyndende konjunkturelle opgang vi så i løbet af 2010 og i starten af 2011 henover sommeren er blevet afløst af en generel afmatning på grund af den uholdbare statsfinansielle situation i en række lande. Det har påvirket den økonomiske udvikling i negativ retning og vil forventeligt gøre dette i en længere periode fremover," siger Anders Dam i meddelelsen og fortsætter:

"Erkendelsen er også, at den internationale og nationale økonomiske udvikling sætter sine tydelige spor i bankens indtjening, hvor en stagnerende toplinje kombineret med fortsat stigende omkostninger har medført, at resultatet år til dato ikke er på et tilfredsstillende niveau.”

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs