FinansWatch

Ændret vækststrategi bag Jyske Bank-opkøb

Ambitionen om at vokse alene ved organisk vækst er skrottet til fordel for opkøb, lyder det fra bankdirektør i Jyske Bank, Jørgen Christensen.

Jyske Bank kan ikke vokse tilstrækkeligt via organisk vækst, lyder det fra banken, der nu har kommet andre boller på suppen.

”Vi har været nødt til at tage bestik af situationen. Vi har i mange år haft den strategi, at vi ville vokse ved organisk vækst, men aktiviteten i samfundet falder, og det gør det meget svært at vokse sådan. Og når vi ikke kan vokse tilstrækkeligt ved organisk vækst, så er vi nødt til at kigge på, hvad der er af andre muligheder,” siger bankdirektør i Jyske Bank Jørgen Christensen til FinansWatch, efter Jyske Bank i dag har meddelt, at man har købt en del af den krakkede Fjordbank Mors, hvilket kommer kort efter meddelelsen om, at man overtager aktiviteterne i Finans Nord.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs