FinansWatch

Jyske vil erobre nye kunder med mobilbank

Jyske Bank lancerede for nyligt en mobilbank, der bl.a. skal trække nye kunder ind i folden.

Flere store banker som Nordea og Danske Bank har allerede introduceret en mobilbank, og nu melder Jyske Bank sig også på banen.

”Det er en supplerende løsning til vores netbank. Salget af smartphones boomer, og vi vil gerne være der, hvor vores kunder er,” siger Marcus Bardt, fagansvarlig for usability og design, Jyske Bank.

15.000 downloads

Han oplyser, at bankens mobilapplikation, der blev introduceret den 24. februar, på nuværende tidspunkt har rundet 15.000 downloads. Til sammenligning havde Danske Bank efter en måned ca. 79.000 kunder.

Det er indtil videre ikke muligt at foretage posteringer i Jyske Banks mobilbank, der henvender sig til privatkunder.

”Vores primære målgruppe er privatsegmentet. Ikke vores erhvervskunder eller investorer,” lyder det fra Marcus Bardt.

Ny version til maj

Vel også nye kunder?

”Ja. Vi har også gjort det nemt for ikke-kunder, som også kan bruge nogle af funktionerne. Det har vi fået henvendelser på.”

Jyske Bank introducerer en ny version i maj, hvor det vha. NemID-login vil være muligt at foretage posteringer.

Test: Hvem har den bedste mobilbank?

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs