FinansWatch

Dam om krisen: Parallel til klimaforandringerne

Anders Dam og Jyske Bank forventer at bankens pressede erhvervskunder reagerer på de store omvæltninger i økonomien, hvis banken skal fortsætte med at bakke op.

Det er i nøden, at man kender sine venner.

Det udsagn er formodentlig blevet testet af utallige gange de seneste par år, hvor pressede virksomheder har måttet gå den tunge gang hen i banken for endnu engang at få hævet kassekreditten, eller måske endnu engang bede om, at afdragene på gælden skal skrues lidt ned. Det store spørgsmål er så, hvornår en kreditvillig bank er en sand ven - og hvornår en forhøjet kredit i virkeligheden er en bjørnetjeneste.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs